torstai 3. huhtikuuta 2014

HELLO APRIL


Okei, nyt tämä keskilännen ilmasto ei ole mun mielestä enää yhtään hauska. Ensi yöksi on annettu tornadovaroitus kaikkiin keskilännen osavaltioihin, St Louisista länteen aina Texasiin asti. Ja tälle tulilinjalle sijoittuu myös Kansas City. Yhyy! Minä, joka inhoan ukkosmyrskyäkin (joita muuten on ollut tällä viikolla lähes joka yö), en koe oloani yhtään mukavaksi jos tiedän että täällä liikkuu TORNADOJA. Muuten Kansa Cityssä ei ole juuri valittamista, paitsi tämä maantieteellinen sijainti, ja SÄÄ.... hullua. Toivon siis hartaasti että en herää kesken yön tornado sireenin ääneen. Keskilännen kaikissa kaupungeissa on olemassa tornado sireeneja ympäri kaupunkia, jotka ulvovat jos tornado lähestyy. Silloin pitää mennä kauas ikkunoista, pohjakerrokseen ja huoneeseen joka ei ole lähelläkään ulkoseinää (joo, opettelin ulkoa). Amerikkalaiset kyllä on rauhoitellut että ei se tänne iske, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Suurta tuhoa aiheuttaneita tornadoja ei kuitenkaan Kansas Cityyn ole toistaiseksi iskenyt, mutta kuulemma kaupungin ympärillä niitä on pyörinyt sitäkin enemmän. Huuuh, mua pelottaa! Eilen vielä vierailin yhdessä koulussa jossa niillä oli juuri tornado drill eli tornadoharjoitus...ääää. No, ei auta pelätä. Pidän sormet ja varpaat ja kaikki ristissä, että en kohtaa yhtäkään tornadoa tämän viimeisen kuukauden aikana. Piste. Kiitos.

Pahoittelut hieman vähäistä kirjoittelusta tänne. Tämä viikko on ollut aivan hullu! Teki kyllä Spring Breakki hyvää, sillä en aavistanutkaan miten paljon hommaa sen jälkeen tuleekaan eteen. Olen ollut tällä viikolla joka päivä koulussa seuraamassa opetusta, joka on kyllä tosi kivaa. Käytän viimeiset viikot siis hyvin hyödyksi ravaamalla koulusta toiseen :D Mutta kun olisikin pelkät kouluvierailut! Eilenkin olin yhdessä koulussa 7:30-2 ja sen jälkeen puoli viidestä seitsemään oli oma luento täällä yliopistolla. Ja miljoona esseetä ja pikkukoetta taas tulossa....uuuh, nämä opettajat jaksaa antaa hommia.

Mutta joo, koulutehtävien paljoudesta huolimatta olen yhä ihmeissäni että kuukausi vaihtui jo huhtikuuhun..tiistaina olikin April Fools' Day eli Aprillipäivä. Joka ei kylläkään mitenkään ihmeellisesti missään näkynyt. Lehdissä ja televisiossa taisi olla jotain pilailuja. UMKC kirjoitti sanomalehdessään että koulun kengurumaskotti vaihdetaan virtahevoksi. Hehe!

No, mä menen nyt tekemään iltapalaa ja jatkan lukemisia. Yritän kirjoitella viikonloppuna lisää! :) Kunhan vain tornadot kiertävät minut ja Kansas Cityn kaukaa. See ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti