torstai 5. joulukuuta 2013

Birthday Party in the USA!

Täällä on meneillään oikein synttäriviikko! Mulle tuli vuosia täyteen tänään torstaina 23 ja eilen mun brasilialainen roommate Jessica täytti 22! Olisitte nähneet eilen illalla klo 21: istuskeltiin Emman kanssa kaikessa rauhassa keittiössä syömässä iltapalaa, kun oveen koputettiin ja 25 brasilialaista marssi sisään kakku ja ilmapallot kädessä yllättämään Jessicaa! :D Ihan mieletöntä! Emma avasi niille oven ja ensimmäisenä näin kaksi Jessican kaveria, jotka hiljaa kuiskutteli että onko Jessica täällä ja sitten näin niiden ilmapallot ja osoitin vaan Jessican huonetta ja ne lähti marssimaan kohti sitä ja se jono ihmisiä vaan jatkui ja jatkui! :D Sitten ne lauloi Happy Birthday Jessicalle ja sen jälkeen vielä mullekin ja Layla, Jessican kaveri oli tehnyt aivan uskomattoman hyvän kakun. Voi pojat, miten ihanaa!

Satoi muuten Kansas Cityyn viime yönä ensilumikin juuri sopivasti mun synttäripäiväksi! Hih! Maa on valkoinen ja lämpötilakin meni miinuksen puolelle jopa -8 asteeseen! :) (Hassua, koska toissapäivänä oli +17 astetta :D Weird!)

Tänään mennään isolla 15 hengen porukalla mun ja Jessican synttäri-illalliselle Foundry nimiseen ravintolaan johon tulee meidän molempien kavereita ja huomenna perjantaina juhlat jatkuvat kun järjestetään yhteiset synttärijuhlat täällä meidän asunnossa! Ihan huippua! :) Huomenna leivotaan yhdessä Jessican ja Laylan kanssa kakku ja ... saa nähdä, jos nämä samat 25 brasilialaista saapuu paikalle plus mun kutsumat kaverit, voi olla meidän pieni apartment aika täynnä ihmisiä illalla! :D Hauskaa!
Täällä on tapana juhlistaa synttäreitä itse synttäripäivänä menemällä porukalla ravintolaan (tai no tapana ja tapana: kukin tavallaan, mutta näin ollaan jo kolmet synttärit tänä syksynä juhlittu!). Tuo synttäreiden viettäminen ravintolassa on muuten hyvin jännä juttu: sinne ravintolaan mennään syömään, jokainen maksaa oman ruokansa itse, mutta synttärisankarin  tehtävä on hommata kakku. Ja se kakku tuodaan itse mukana sinne ravintolaan! :D niin hauskaa! Ei meillä Suomessa vaan mennä ravintolaan toisen firman kakut mukana, vaan ne mahdolliset jälkiruoat tilataan aina samasta paikasta. Mutta täällä se on ihan normaalia, kaikki tekee niin!

Sen kummempia en ehdi nyt kirjoittamaan, käytiin just hakemassa kakut iltaa varten kaupasta ja sitä ennen kävin koululla tapaamassa mun advisoria eli opinto-ohjaajaa kevään kurssivalinnoista. Kirjoitan niistä lisää myöhemmin. Kohta lähden syksyn viimiselle terveystiedon tunnille kouluun! Hommat ei ihan vielä siihen silti lopu, mulla on ensi viikoksi kaksi esseetä ja koe tehtävänä, mut voiton puolella ollaan! :) Uskomatonta miten aika on mennyt äkkiä ja tämä semester on melkein jo ohi!

Hurjan ISO kiitos kaikille minua sieltä koti-Suomesta onnitelleille!! <3 You made my day! Tulee ihan hymy huulille lukiessa kaikkia onnitteluja Facebookista ja Whatsappista. KIITOS! And have a nice weekend! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti