perjantai 9. toukokuuta 2014

Time for goodbyes, last moments and last parties in Kansas City


On tämä vaan aika surullista! Vasta eilen torstaina sen oikeastaan rupesi tajuamaan, että mä oikeasti olen lähdössä. Eilen sanoin ensimmäiset hyvästit. Toiset ja kolmannet hyvästit seurasivat tänään...ja huomenna meillä onkin mun ja Emman läskiäisjuhlat. :( Tänään myös avasin ensimmäisen matkalaukun lattialle, en vain tiedä miten ikinä saan nämä tavarat tuotua täältä kotiin. On tämä vaan niin ihmeellistä!

Tähän viikkoon on mahtunut paljon. Tänään sain vihdoin ja viimein kaikki koulutyöni eli esseeni valmiiksi! Mulla ei ole yhtäkään Final Examia nyt kevään kursseilta, koska joka kurssilta sattui olemaan pelkkiä esseitä/projekteja mitä piti tehdä. Ensi viikko meillä siis on Finals Week, mutta vain yhdeltä kurssilta meillä on "final class" eli viimeinen kokoontuminen, jolloin palautetaan Final Paper ja pidetään pieni juhla luokan kesken. Ja tänään tulostin kirjastossa viimiset paperit ulos eli olen niin done! Wohoo! :) No, ihan hyvä silti koska ei tässä paljon olisi enää aikaa tehdäkään koulujuttuja. Täällä on muuten aika usein tapana että viimisellä luennolla on pieni "juhla" johon useimmiten kaikki tuovat ruokaa ja opettaja ja opiskelijat vain keskustelevat keskenään. Aika hauska tapa!

Ahh, ihanaa kun ei tarvitse miettiä koulua enää! Nyt voi tehdä kaikkea muuta! Ja jokainen päivä kyllä onkin aina täynnä ohjelmaa. Kaverit yrittää kuumeisesti miettiä mitä vielä en olisi kokenut Kansas Cityssä, että mitä vielä tehtäisiin! Worlds of Funiin eli Kansas Cityn huvipuistoon yritetään joku päivä ehtiä, mutta valitettavasti maailman korkein liukumäki Oceans of Fun -vesipuistossa jää kyllä kokematta koska puisto avaa ovensa vasta 24.päivä. Hehe, en mä silti siihen olisi kyllä mennytkään että ei sen puoleen! Tänään suuntaan amerikkalaistyttöjen ja heidän kavereiden kanssa Kansas Cityn downtowniin Power&Light:n yöelämään. Huomenna sitten päätettiin järjestää, niin surulliselta kuin sen nimi kuulostaakin, "Going Away" -partyt täällä meidän asunnossa. Päätettiin Emman kanssa että kutsutaan kaikki, kehen ollaan tämän vuoden aikana tutustuttu. Kutsuttuja tuli siis melko lailla, ja suurin osa on jopa jo merkannut osallistuvansa. Uhhuh, en tiedä miten tänne mahdutaan mutta eipä sitä mietitä! :) Ja kuten Emma sanoi, että nyt ei enää tarvi paljon välittää vaikka RA eli Resident Assistant (ne ketkä työskentelevät täällä asuntolassa) koputtaisi ovelle ja antaisi varoituksia (koska juhlien pitäminen ja alkoholin juominen yms. on kiellettyä asuntolassa), me ollaan viikon päästä pois täältä! :D

Tänään iltapäivällä kävi muuten ehkä ihanin sattuma ikinä! Oltiin Plazassa Starbucksissa ja odotettiin meidän juomia tiskin päädyssä, kun kaksi nuorta tyttöä pysähtyi meidän kohdalle ja toinen niistä sanoi että "Hey Sonja!". Mä menin aivan hämilleni ja sanoin että hey, että mistäs me tunnetaan ja tytöt sanoivat että etkös sä ole Sonja, että sä olit meidän liikuntatuntia seuraamassa Pembroken koulussa! :D Haha, voitteko kuvitella! Kansas Cityn Starbucksissa yläkouluikäiset tytöt pysähtyy moikkaamaan. Haha, ihanaa! En mä halua lähteä täältä mihinkään... oivoi! :D Sen lisäksi olin myös illallisella meksikolaisessa ravintolassa äsken Katin ja hänen perheensä kanssa. Meillä oli taas niin mukavaa yhdessä, ja kun puhutaan pelkkää englantia en edes välillä tajua, että Katikin on Suomesta.  Ruoka oli hyvää (margaritat myös) ja oli kyllä hauska ilta, illallisen jälkeen haettiin vielä Murry'sista paikalliset itsetehdyt jäätelöt :) Voi pojat, mun tulee näitä pieniä,, ihania hetkiä ja juttuja kyllä ikävä..

Sain vihdoin aikaiseksi tyhjentää Amerikan puhelimeni valokuvat tietokoneelle, joten laitampa tähän sekalaisia kuvia lähinnä tämän kevään varrelta kännykästä ja kamerasta. Hyvin palveli 70 dollarin puhelin tämän vuoden ajan ja vaikka surkea kamera olikin niin tulipa silti vähän kuvailtua aina missä kuljinkin. Jos on Yhdysvaltoihin matkaamassa pidemmäksi aikaa, niin kannattaa ehdottomasti vertailla puhelinkorttien hintoja ettei joudu maksamaan itseään kipeäksi puhelinlaskujen takia.

Tässä vielä kuvat, nyt täytyy rientää alakertaan kun kyyti saapuu ihan pian. Hauskaa viikonloppua, ihanaa äitienpäivää kaikki äidit (oma rakas äitini especially! <3) ja hauskaa tulevaa viikkoa! Kannustakaa Suomea myös Euroviisuissa, se on vielä aika kova juttu Suomessa ;) Ja kuulemma Saksassa ja Liettuassakin, mut Ranskassa se ei kuulemma ole tietysti juttu eikä mikään ;D haha, no, vähän ehkä niin ja näin meillä Suomessakin, mutta jotkut sentään katsoo sitä! Ranskalainen roommateni Emma hyvä kun tiesi että mistä on kyse kun niistä liettualaisen Alinan kanssa yks päivä puhuttiin! ;)


Tämä kyltti on lähes joka ravintolan vessassa. Eikö se pitäisi olla ihan itsestäänselvyys, että työntekijän pesevät kätensä kun käyvät vessassa ?!

Lehdenjakaja heittää kuin heittääkin täällä aamulehden portaikolle tai oven eteen! 

Ihana Plaza joskus helmikuussa kun jäät rupesivat sulamaan.

Kampuksella

Tätä meinaan, kun puhun että Amerikan lippu roikkuu joka nurkalla.

Koulussa ennen luentoa..yllättäen minä yksin paikalla ajoissa ;)

Plazaplaza <3

Tytöt veivät mut muutama viikko sitten Oklahoma Joe'siin - Kansas Cityn kuuluisampaan ravintolaan barbequelle! Vaikka oli maanantai-ilta, jono ravintolan tiskille oli noin 40 minuuttia. Mutta olihan se kyllä hyvääkin! Tällä viikolla Huffington Post taisi listata USA:n parhaimmat barbequet ja oliko jopa koko TOP10 joukossa ainakin neljä Kansas Cityn ravintolaa! Kansas City on kuuluisa barbequestaan koko maassa.

Koulun kirjastossa

School bus!

Roskien tyhjennyspäivä. Näin kaikki talot tuovat laatikoissa roskat tien viereen ja roska-auto käy keräämässä ne.

Mun naapurustoa :) Tässä bussia odottelen, oikealla puolella alkais sitten kampusalue.

International students picnic


Kelly, Birte ja JeanetteZoossa Roosan kanssa kameleita ja muita kattomassa! :)

Siinä kaverukset menee puvut komeasti päällänsäMeidän European-American presentation viime maanantaina ja tarjoilut: saksalaista leipää, suomalaisia ruis  nachoja ja mun leipoamaa pullaa!
Satuttiin kuljeskelemaan yks päivä Plazassa kun siellä jotkut ottivat hääkuvia! :)
Meidän vakio happy hour paikka italialaisravintola Brio 


Plaza ja sen ihanat suihkulähteet! Plaza on muuten rakennettu Espanjan kaupungin Sevillan mukaan. J.C. Nichols joka Plazan on suunnitellut oli vierallut Sevillassa ja ihastunut kaupunkiin, ja halusi tehdä Kansas Cityn Plazasta saman tyylisen. Plazassa liehuu Espanjan lippukin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti