maanantai 7. lokakuuta 2013

Terve! Ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)

Mä vietin oikein kivan ja relaxing viikonlopun! Perjantaina oltiin illallisella saudiarabialaisen pojan Jahadin luona, hän asuu aivan tässä kampuksen lähellä omassa vuorkayksiössä. Meitä oli minun, Emman ja saksalaisen Andren lisäksi 11 muuta, kaikki Jahadin kavereita lakikoulusta (School of Law). Kuitenkin oltiin kaikki vaihtareita eli natiiveja amerikkalaisia ei tässä illanvietossa ollut mukana. Oli ihmisiä Meksikosta, Saudi Arabiasta, Irakista ja Thaimaasta! Ruoka oli,  luultavasti näille idän ihmisille tyypillistä, kana-riisiruokaa. Kanaa varmaan kolmella eri tavalla ja mausteella valmistettuna! Heh, mutta oli hyvää, ja vähän viiniä ruoan kanssa. Tosin todella vähän, esim. juuri nämä saudiarabiasta kotoisin olevat Jahad ja hänen kaverinsa kertoivat etteivät ole ikinä juoneet alkoholia! Mutta meillä oli hauskaa ja ruoan jälkeen pelattiin Uunoa! Mä vein muuten mukanani sinne Pandan Suomi konvehteja ja kaikki pitivät niistä - pakko sanoa ihan itsekin että niin hyvää suklaata en ole sitten tänne tuloni jälkeen saanutkaan!

Lauantaina oli vähän väsynyt päivä, vaikka ei nyt perjantaina kovin myöhään valvottu niin piti kuitenkin herätä aikaisin lukemaan ja tekemään tehtäviä. Iltapäivällä mentiin Jahadin mukaan käymään eräässä kauppakeskuksessa (mä löysin vihdoin uudet uimalasit, jee, nyt pääsen taas uiskentelemaan!) ja Walmartissa tutkimassa televisioiden hintoja. Mutta ei me velä ostettu telkkaria, oli aika kalliitakin, mut tällä viikolla yritetään sellanen silti jostain löytää. :)

Lauantai illalla kauppareissun jälkeen olin niin väsynyt etten jaksanut lukea enkä tehdä mitään. Mutta seitsemän aikaa mun puhelin soikin, Jeanette soitti että tänään olisi taas vapaaehtoisten järjestämä English Conversation ilta ja hän on juuri ajamassa sinne, että tykkäisinkö lähteä mukaan! Ja mä sitten lähdin, oli tosi kiva ilta taas kerran. Hyvää ruokaa tarjolla ja sen jälkeen tehtiin pieniä kisailuja, pelattiin bingoa syksyyn liittyvillä sanoilla ja sen jälkeen ryhmissä kirjoitettiin tarina yhdessä englanniksi. Oli hauskaa ja tapasi taas paljon ihmisiä, sanoinkin Jeanettelle että oli niin ihanaa kun hän soitti, tuo piristi niin mun lauantaita!
Kotiin tulin kymmenen jälkeen ja samalla ovenavauksella naapurihuoneen Josh ja Andre kysyivät tykättäiskö mennä niiden huoneeseen hengailemaan. Siellä me sit katottiin telkkaria melkein kahteen asti yöllä.

Niin kiva ja rento viikonloppu, toivottavasti viikosta tulee yhtä kiva! Viime torstaina oltiin muuten koulun Talen Showssa ja Emma esiintyi siellä! Emma soitti ukulelettä ja lauloi, ja hänellä oli aivan huikea ääni! Wau! Olinkin ihan ihmeissäni kun Emma pari viikkoa sitten kertoi ilmoittautuneensa Talent Shown koe-esiintymisiin kun en tiennyt hänen niin paljon harrastaneen musiikkia, mutta hän on kuulemma lukiossakin esiintynyt jossain musikaalissa. Oli kyllä rohkea tyttö ja hienon shown veti! Esiintyjiä loppukilpailussa oli yhteensä noin kymmenen ja kisan sitten voitti "Breakdance Society" niminen ryhmä, jossa kaksi poikaa tanssi ja breikkasi, oli kyllä upea sekin.

Kuulemisiin! Ja pakko vielä kertoa, kun en malta pysyä housuissani, että saatiin netistä liput tämän viikon perjantaille NBA koripallopeliin! Miami Heat vs. Charlotte Bobcats tulevat pelaamaan yhden preseason pelin tänne Kansas Cityyn (Kansas Citylla ei omaa NBA joukkuetta ole). Wow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti