lauantai 8. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Hello! Kahdesta snow daysta on selvitty ja elämä jatkuu täällä taas normaalisti! Tänne ei mitään sen erikoisempaa kuulu, lumipäivien jälkeen iski kauhea flunssa ja koko viikonloppu onkin mennyt neljän seinän sisällä sitä parannellessa. Hauskaa, mulle ja mun huonekaverille Emmalle kummallekin iski flunssa samana päivänä. Muutenkin tehdään kaikki jutut melkein yhdessä, niin sairastetaan nyt sitten flunssakin yhdessä! Nauretaan meidän kommunikointia kun kummaltakaan ei tule kunnolla ääntä kun yritetään puhua. Heh.

Snow Daysta piti vielä sen verran kirjoittaa, kun näin Skypen välityksellä Ilta-Sanomissa olleen kuvan kansasilaisesta miehestä kolaamassa lunta shortsit jalassa. Haha, tuo on niin outoa täällä! Eilenkin joku tuli kampuksella vastaan shortsit jalassa vaikka oli -10 astetta pakkasta..mitä?! Ja yliopistolla näkyy välillä ihmisiä ballerina -kengät jalassa! Ja samoin kun olin viime viikolla alakoulussa seuraamassa opetusta, oli suuri osa lapsista koulussa sisällä t-paita päällä! Eilen näin yhden tytön menevän polviin asti olevat jumppahousut jalassa autoon asuntolan pihassa. Ja mä olen Suomesta ja mulla on kylmä! Mutta veikkaan, että tähänkin on varmaan syynä se, että oikeasti nämä ihmiset ovat ulkona päivästään varmaan noin 5 minuuttia. Menevät autoon ja autosta ulos, ja sitten taas takaisin autoon ja autosta kotiin. Niin, ei kai siinä kylmä ehdi tullakaan...

Eilen perjantaina kävi hauska tapaus, kun tulin kauppareissulta ja olin valmistautumassa katsomaan Olympialaisten avajaisia täällä kotona. Sacramentossa asuvan Marita-tädin poika Gary kun ajaa rekkaa työkseen ympäri Amerikkaa, soitti mulle ja kertoi olevansa Kansas Cityssä yöpymässä ennen seuraavan päivän ajoa! Hän sitten ajeli kaverinsa kanssa heidän rekka-autollaan Pohjois-Kansasista tänne meidän nurkille ja kävin heidän kanssa illallisella. Se oli hauska yllätys!

Viime viikolla Amerikan suurin apteekkiketju CVS ilmoitti lopettavansa tupakkatuotteiden myynnin. Kyllä, kuulit oikein - apteekki! Tämä ketju on siis nimeltään CVS Pharmacy eli CVS apteekki. Apteekkituotteiden lisäksi se kuitenkin myy mm. alkoholia, tupakkaa, lähikaupan verran ruokaa, kosmetiikkaa yms. sekalaista. (joo, ollaan alusta asti naurettu, että täällä ostetaan alkoholia apteekista..haha!) CVS on tosiaan meidänkin lähikauppa. Mutta niin, eksyin jo aiheesta, kun piti siitä kertoa että CVS tällä viikolla uutisoi että se lopettaa tupakkatuotteiden myynnin tämän vuoden lokakuuhun mennessä, joka on mielestäni aika rohkea veto! CVS on kuitenkin Amerikassa varmaan laajin "lähikauppaketju" josta löydät lähes mitä vain ikinä tarvitset iltamyöhään asti. Eli kaikki tupakoitsijat myös siis yleensä ostavat tupakkansa sieltä, koska CVS löytyy lähes joka nurkan takaa. Hienoa, että rohkenivat tässä maassa moiseen päätökseen! Joku vielä kun tekis alotteen pikaruokaloiden terveellistämisestä. ;) 

Me täällä vietetään tosiaan rauhallista lauantaita. Heh, tilattiin juuri ensimmäistä kertaa pizzaa kotiinkuljetuksella Emman ja Jessican kanssa lauantai-illan kunniaksi (tiedän, ollaan laiskoja eikä jaksettu itse hakea, mutta tätä pizza deliverya meidän on pitänyt jo kauan aikaa kokeilla, eikä juuri ikinä vietetä lauantai-iltoja kotona, joten nyt oli hyvä aika kokeilla sitäkin).  Ei oikein otettu selvää pizzojen koosta, joten meille sitten tuotiin kaksi large kokoista pizzaa. Ei kukaan syömään haluaisi tulla?! :D Haha. Ihana kerrankin vain oleilla kotona lauantai-ilta. Noh, olokin on kyllä ollut sen mukainen ettei olisi muuta jaksanut tehdäkään. Nyt laitetaan vielä pyörimään elokuva nimeltä Her. Good night! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti