lauantai 1. helmikuuta 2014

Super Bowl weekend

Hei! Ja hyvää alkanutta helmikuuta! Olen varmaan jo ihan tarpeeksi kirjoittanut hullusta Missourin ilmastosta... Mutta tämä tammikuun viimeinen viikko vasta ihmeellinen olikin! Arvatkaa, kuka oli toissapäivänä lenkillä t-paita päällä?! Minä! Ja kuka seuraavana päivänä eli eilen paleli taas -10 asteen pakkasessa? Minä! Ja arvatkaa, missä on tänään lunta! No täällä! :) Haha. Niin hassua! (pieni korjaus: en siis yksikseni uhmannut pakkasia ja mennyt t-paita päällä lenkille, vaan niin tekivät kaikki muutkin lenkkeilijät koska toissapäivä oli täällä melkein 17 astetta lämmintä! :D)

Tänne kuuluu hyvää, paljon koulutöitä, luettavaa, kirjoitettavaa, kaikkea taas riittää.. Hetken kesti taas tottua tähän tiukkaan opiskelurytmiin! Mutta on ollut huippua huomata ero viime syksyn ensimmäisen kouluviikon ja nyt tämän lukukauden ensimmäisen kouluviikon välillä: ymmärsin opettajien puheesta kaiken! :D Muistan kuinka syksyn ensimmäisellä kouluviikolla tuntui rankalta, piti korva tarkkana kuunnella opettajan ohjeita jotta ymmärsi mistä oli kyse ja mitä piti tehdä kotiläksynä. Mutta nyt pystyn ymmärtämään opettajan puheesta oikeastaan kaiken! Jee :)

Onneksi silti ihan kaikki aika ei mene kouluhommien parissa, vaan vähän ehtii tehdä muutakin. Viime viikolla käytiin muun muassa elokuvissa, tällä kertaa oltiin katsomassa Wolf of Wall Street. Elokuva oli hyvä, ehkä hieman liian pitkä (melkein 3h), mutta ihan hauska. Ja Leonardo DiCaprio oli myös hyvä. Täällä elokuvalipun hinta on tosiaan mukava 4,60 €, joka on aikas halpa kun vertaa meidän Finnkinon hintoihin!

Nyt onkin Amerikassa kuuluisa Super Bowl viikonloppu. Huomenna sunnuntaina pelataan finaaliottelu Seattle Seahawks vs. Denver Broncos New Yorkissa. Ja mitä koko muu Amerikka tekee? Seuraa tietysti televisiosta kisakatsomot kuumina! Ja järjestää myös Super Bowl juhlia koko viikonlopun. Televisio on täynnä pelkkää Super Bowl keskustelua, pelikatsauksia, haastatteluja... all day all night. Toissapäivänä yhdellä kanavalla spekuloitiin huomisen ottelun säätä; onko lunta vai eikö ole lunta, mikä mahtaa olla tuulen nopeus pelihetkellä jne. Meidätkin on kutsuttu huomenna sunnuntaina jopa kaksiin Super Bowl partyihin. Hauska päästä katsomaan sitä meininkiä!

Tällä kertaa vähän lyhyempi blogiteksti, jotta ette vallan kyllästy tarinoihini. Heh. Keksittiin äsken valmistaa Emman kanssa meille illallinen kun meitä on täällä asunnossa minä, Emma, Jessica ja Jessican kaveri Jordan. Tehdään risottoa ja jälkkäriksi cinnamon coffeecake eli kanelipiirakka. Namnam. Illalla lähdetäänkin pitkästä aikaa ulos downtowniin katsastamaan Power&Light district. Siispä illallista valmistamaan! See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti